Naaiclub

Op woensdagavond ben je met al je naai- en verstelwerkvragen welkom in ons clubje.

Je kunt hier op eigen tempo aan stukken naar keuze werken. Je krijgt daarbij individuele begeleiding en wordt met raad en daad bijgestaan. Wil je eens een uniek stuk maken, heb je een patroon, maar krijg je er kop nog staart aan? Breng al je materiaal mee en we beginnen eraan!

Ook als je verstelwerk hebt, bijvoorbeeld een broek inleggen, een rok versmallen, of andere reparaties, kun je in het clubje terecht. Zelfs ogenschijnlijk onherroepelijk beschadigde stukken verdienen een kans. Met een creatieve draai is er vaak nog veel te redden. Of misschien heb je nog een oude vest, die nog niet versleten is, maar je bent er een beetje op uitgekeken? Ook daarvoor hebben we ideeën.

Soms werken we ook gezamenlijk rond een thema en wijden we bijvoorbeeld eens een avond aan het leren inzetten van een rits, het gebruik van biaisband of het maken van knoopsgaten. Klik op de foto onder "In de naaiclub" voor meer info over het eerstvolgende thema. Verzoekjes voor zo'n thema-avond zijn welkom via het contactformulier.

Om de kosten te dekken word je verzocht om een naaikaart aan te schaffen (70 euro voor tien avonden) of per individuele beurt te betalen (10 euro/avond).